Tuinproject in Hendrik-Ido-Ambacht

Dit project is aangelegd in Hendrik-Ido-Ambacht. Een groene, maar toch zeer onderhoudsvriendelijke tuin waarin symmetrie de basis is. Ook in dit project is weer duidelijk te zien dat de lijnen van het huis zijn doorgetrokken in de tuin wat zorgt voor een mooie eenheid.
De statige entree wordt benadrukt door de twee meerstammige krentenbomen. Dit is een traag groeiende boom die past in elke tuin. Er zijn maar weinig bomen die mooi bloeien in de lente, mooi groeien in de zomer, prachtige kleuren geven in de herfst en vruchten geven die eetbaar zijn. De meerstammige krentenboom heeft het allemaal!

De oprit is gestraat in een sterk keperverband met donkere gebakken klinkers die terug komen in de onderste laag van het metselwerk van de woning. Dankzij de hoge kwaliteit van het kunstgras heeft het de uitstraling van een echt natuurlijk grasveld en geniet deze klant het hele jaar door van een mooi groen verzorgd gazon. Achter in de tuin is een kleine waterpartij aangelegd. Dit zorgt voor nog meer sfeer door het rustgevende geluid van het kabbelende water.

Onder de overkapping bij het huis hebben wij keramische tegels gelegd die ook weer terug komen in de tuin. Rondom de woning zijn grondspots aangebracht onder de bomen en straatarmaturen langs de paden. Natuurlijk is dit voor een betere sfeer, maar het geeft ook veel gemak wanneer u op een donkere winteravond nog even iets naar het tuinhuis wilt brengen.