Willem en Rogier van Arkel

Van Arkel tuinverzorging

Wij zijn al sinds 1968 een begrip in de regio voor zowel ontwerp als aanleg en onderhoud van tuinen. In al die jaren hebben wij veel ervaring opgedaan en enorm veel kennis vergaard. Wij houden het graag persoonlijk met nauw contact. Tijdens de aanleg of onderhoud is er regelmatig overleg, zodat het eindresultaat altijd aansluit op uw verwachtingen en uw wensen.

Onze klanten zijn particulieren, bedrijven en verenigingen van eigenaren. Daarnaast voeren wij diverse werkzaamheden uit voor woningbouwverenigingen en aannemers.

Historie

Onze historie gaat meer dan 70 jaar terug. In 1968 is het toenmalige bedrijf overgenomen door Van Arkel senior. Inmiddels is ons familiebedrijf uitgebreid en is bij de dagelijkse leiding ook junior betrokken. Samen vormen wij de kern van de organisatie en zorgen voor hoogwaardig werk waardoor Van Arkel tuinverzorging inmiddels is uitgegroeid tot een begrip in de regio.

Tuinen van nu

De tuinwereld is modegevoelig. Wij zijn geregeld te vinden op beurzen en doen extra kennis op met cursussen. Wij houden de markt nauwlettend in de gaten en kijken goed naar de nieuwe trends. Dat brengt ons op frisse ideeën. In onze ontwerpen streven wij altijd naar een goede balans tussen harde materialen en groen.

Erkend hoveniersbedrijf

Van Arkel tuinverzorging is als erkend hoveniersbedrijf uit Heerjansdam natuurlijk aangesloten bij de VHG, de belangenbehartiger voor groene ondernemers. Dit betekent voor u als opdrachtgever dat u te maken heeft met één aanspreekpunt met voldoende kennis. Naast een enthousiast team kunt u rekenen op moderne apparatuur en transparantie.

bel voor meer informatie 078 - 677 14 32 of klik hier