tuinonderhoud

Tuin onderhoud

Regelmatig onderhoud is van levensbelang voor de leefomgeving van uw beplanting. Wij zorgen niet alleen voor de oplevering van uw droomtuin, maar ook voor het onderhoud. Onze ervaren medewerkers weten welke planten bijzondere nazorg nodig hebben en hoe uw tuin in alle seizoenen optimaal tot leven komt. Net als ontwerp en aanleg verzorgen wij onderhoud niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven, gemeentelijke instellingen en scholen. Ook hiervoor geldt dat wij duidelijke tarieven hanteren.

Lang plezier van uw tuin

Met vakkundig onderhoud blijft het ontwerp van uw tuin in stand. Onderhoud van beplanting en groen vereist veel kennis die wij in huis hebben. Een tuin kan nog zo mooi uitgedacht zijn, maar zonder goed onderhoud zal het ontwerp snel verloren gaan. Wij houden tuinen en terreinen bij, volgens onderhoudscontracten of op afroep. Snoeien en bemesten gebeurt in het voorjaar of najaar. Verder verwijderen wij onkruid van borders en verhardingen, maaien wij grasvelden en maken wij tuinen winterklaar.


Wanneer u bepaalde werkzaamheden liever zelf uitvoert, kunnen wij u het specialistische werk uit handen nemen. Denk dan bijvoorbeeld aan het haarscherp snoeien van hagen, het verticuteren van een gazon of het snoeien van bomen.

 

bel voor meer informatie 078 - 677 14 32 of klik hier