Tuin ontwerp

Het geheim van uw droomtuin ligt in het ontwerp. Een harmonieus samenspel dat gebruik maakt van ligging, ondergrond en omgevingsfactoren. Wij bespreken dan ook samen met u al uw wensen. Deze wensen vertalen wij naar een ontwerp dat in alle seizoenen zal voldoen aan uw verwachtingen. Het vormt de basis van onze overzichtelijke offerte(s). Zo heeft u vooraf een duidelijk beeld van uw toekomstige tuin en het bijbehorende kostenplaatje. Dit voorkomt vervelende verrassingen achteraf.

Passend ontwerp

Een goed ontwerp kan pas ontstaan nadat uw wensen besproken zijn. Wij nemen uw voorkeur voor materialen en functie van de tuin altijd mee. Daarnaast is de architectuur van de woning of het gebouw, een aspect waar de tuin bij moet passen. Helderheid over het budget is belangrijk om dit passend ontwerp te kunnen maken.
Meestal is het ontwerp op de totale aanleg van een tuin een kleine, maar essentiële post. Het zorgt namelijk voor een uitstraling die klopt en dat vinden wij belangrijk. Onze digitale ontwerpen tonen nauwkeurig hoe de toekomstige tuin eruit komt te zien. Deze ontwerpen kenmerken zich door een prettige balans tussen groen en verhardingen. Het resultaat is een tuin die warmte en rust uitstraalt.
 

Beplantingsplan

Ook maken wij beplantingsplannen. Een goed en gedetailleerd plan vooraf, zorgt dat er gevulde en op elkaar afgestemde beplantingsborders ontstaan. Een mooi volgroeide beplantingsborder zorgt uiteindelijk voor minder onderhoud.

bel voor meer informatie 078 - 677 14 32 of klik hier