Project Overkapping in Poortugaal

Begin 2021 kwamen wij in contact met deze opdrachtgever. Zij hadden de wens een berging met overkapping te laten plaatsen in hun tuin. Bij een overkapping denkt u misschien al snel aan een paar palen en planken tegen de muur, maar van dit project ging ons hart wat sneller kloppen!

Wij zijn met de klant om de tafel gaan zitten en hebben met elkaar aan de hand van verschillende voorbeelden de overkapping in grove lijnen samengesteld.
Om de details uit te werken zijn we met de klant op pad gegaan langs onze leveranciers.
De fundatie, wandbekleding, verlichting en stroomvoorzieningen bepaalden we aan de hand van deze bezoeken.

De constructie van het buitenverblijf is gemaakt van douglas hout. De buitenwanden zijn betimmerd met zwart zweeds rabat. Alle wanden zijn daarbij geisoleerd. Als fundatie is er gekozen voor een monoliet afgewerkte betonvloer ofwel een gevlinderde betonvloer.

Of wij de binnenwanden wilden stucen? Natuurlijk, graag! Het geeft een prachtige chique uitstraling aan dit buitenverblijf.

De sfeervolle wandlampen verlichten het stucwerk en de lampen aan het plafond zorgen voor een gezellige huiselijke sfeer. Met de elektrische terrasverwarming aan kan de klant hier het hele jaar door genieten in deze schitterende overkapping. Een mooie mix van hout en strak stucwerk. Een project waar we trots op zijn!